Despre Razvan Andrei

Razvan

Numele meu complet este Radu Andrei Razvan, dar îmi place să folosesc Razvan Andrei. Cum îmi spunea profesoara mea de limba română, sunt baiatul cu 3 prenume. Din această cauza prefer varianta cu Razvan Andrei.

Sunt un fotograf pasionat din Romania, momentan in Cluj Napoca, frumoasa Transilvanie. Îmi place să călătoresc și să fac fotografie de peisaj sau landscape cum mai este cunoscută.

Pasiunea pentru fotografie am început să o am acum mulți ani și nu aș putea să dau o dată anume. Totul a început ca un hobby, iar mai apoi treptat a început să mă atragă tot mai mult și am decis să-mi cumpăr primul DSLR, un Nikon D3100. Aparatul îl am și acum și l-am folosit aproximativ 5 ani.  Anul acesta a venit momentul să trec la ceva mai performant și am ales tot Nikon, dar modelul D7200.

razvan andrei baraj valea draganului

După cum am zis, îmi place fotografia de piesaj, aceasta fiind principala atracție pentru mine atunci când ies la fotografiat. Fotografia close-up/macro vine strâns legată de aceasta și inevitabil o practic. O altă pasiune pe care o am, sunt mașinile. Drept urmare, ocazional mai fotografiez și mașini.

De curând am cochetat puțin cu fotografia de produs și am început să-mi dezvolt portofoliul și în acest sens. Fotografia de produs pe care o fac eu este puțin diferită de ceea ce presune mai exact acest proces. Toate pozele făcute de mine în această categorie sunt mai potrivite pentru postările pe rețelele de socializare, postări de promovare, etc. Spun asta pentru că eu prefer ca aceste fotografii să le fac în natură și în lumină naturală. Nu într-un studio și folosind metodele tradiționale. Pentru moment spun atât despre partea asta și voi continua să o dezvolt mai mult.

Dacă veți rămâne destul de mult pe lângă mine veți observa stilul meu de a fotografia și de ce îmi plac atât de mult peisajele.

1 Comments

Leave a Comment

error: Copyright protected!