Cum arată iarna la Mărișel, Cluj FOTO + VIDEO

Razvan

Iarna aceasta cu greu m-am decis să ies din casă la fotografiat. Poate că din cauza frigului, nu-mi place frigul deloc, sau poate că am fost cam comod. Nu s-a ivit nici o oportunitate bună de ieșit și nici o locație în apropiere în care nu mai fi fost.

Asta s-a schimbat într-o dimineață după o ninsoare abundentă. M-am trezit și vremea era promițătoare, cu cer senin și puțin soare. Impulsul cel mai mare a venit din cauză că în trusa mea și-a făcut loc și . Și era ocazia potrivită să mă joc puțin cu ea. Despre dronă o să vă povestesc într-un alt articol.

Dacă te întrebi ce poți face într-o zi de iarnă aproape de Cluj, mai jos vei găsi răspunsul și locația perfectă pentru acest lucru.

Locația pe care am ales-o să merg este comuna Mărișel, undeva la 50 de km de Cluj. Cunoscând zona, știam că după ninsoarea asta o să fie perfect. Și așa a fost. După aproximativ 1 oră și ceva de mers în condiții de iarnă am ajuns sus la Mărișel. Vremea era perfectă, câteva grade cu minus, cer senin cu câțiva nori și soarele era sus. Din cauza zăpezii foarte mari, am găsit cu greu un loc unde să-mi las mașina. Am ajuns să opresc la ieșirea din Mărișel, dar zona era perfectă pentru ce aveam în minte să fotografiez și să zbor cu drona.

Mi-am luat echipamentul și am luat-o la pas prin zapada proaspătă și neatinsă. După ce am inspectat puțin zona, am scos drona și am înălțat-o. Mai jos aveți un mic filmuleț din ce am surprins în acea zi. A fost superb.

UPDATE : Video nou filmat in 30 Decembrie 2019!

După cadrele video ce le-am filmat de sus, am făcut și câteva fotografii. Cam așa arată Mărișel, iarna, de sus.

După ce am terminat cu drona, am luat trepiedul și aparatul și am mai tras câteva cadre și de la sol. Totul în jur era atât de frumos, zăpada era proaspătă și zero urme. Soarele care deja apunea mi-a oferit lumina perfectă pentru cadrele de mai jos.

marisel
iarna brazi
raza soara iarna
marisel

1 Comments

Leave a Comment

  • Gabriela
    12 February, 2019 at 18:05

    Foarte frumos si de poveste !

error: Copyright protected!